Tuinaanleg door Raymond van Schaik Tuinen

De aanleg van uw tuin heeft letterlijk en figuurlijk heel wat voeten in aarde. Er komt immers veel bij kijken. Uw wensen, budget, gebruik, sfeer, grondsoorten bepalen de uiteindelijke tuin. Raymond van Schaik helpt u graag door uw wensen en ideeën met u te bespreken en aan de hand daarvan een tuinontwerp te maken. Het resultaat is een tuin die uw persoonlijkheid weerspiegelt en die een eenheid vormt met uw woning. Het kan ook zijn dat u een bestaande tuin wilt renoveren. Ook dit kan hoveniersbedrijf Raymond van Schaik Tuinen voor u doen.

Vakkundige aanleg

Als eenmaal duidelijk is hoe de tuin moet worden, maken wij voor u een heldere, gedetailleerde offerte. Na het verlenen van de opdracht is het dan tijd om over te gaan tot de uitvoering. Hierbij verzorgt Raymond van Schaik Tuinen de aanleg van A tot Z. Beplanting, sierbestrating, grondwerk, vijvers, tuinverlichting of overkappingen: wij staan garant voor een vakkundige aanleg van uw tuin. Doordat we zowel het ontwerp als de aanleg verzorgen, verloopt de overgang van ontwerp naar uitvoering efficiënt. Dit werkt kostenbesparend. Eigenaar Raymond van Schaik is zowel in de ontwerpfase als in de fase van aanleg uw aanspreekpunt.

Na de aanleg

Ook na de aanleg kunt u gebruik blijven maken van Raymond van Schaik Tuinen. Meer over het onderhoud van uw tuin leest u hier.