Raymond van Schaik Tuinen gaat hogerop

Dinsdag 02 februari 2016

Nieuwe tak van sport

"Groene daken en groene gevelbekleding kennen we natuurlijk, maar tot nu toe voldeden de systemen niet aan mijn eisen. Nu zijn er echter flinke stappen gemaakt en zie ik veel mogelijkheden. En dus heb ik er geen gras over laten groeien. Ik heb me direct opgegeven voor een extra cursus waar ik leer wat ik allemaal moet weten om veilig op een dak te werken. Ik leer te berekenen welke belasting een dak aan kan, maar ook leer ik hoe ik materialen op een dak krijg en hoe ik mijn valbeveiliging regel. Een hele nieuwe tak van sport en ik heb er veel zin in."

Grote voordelen

Raymond is niet alleen enthousiast over dak- en gevelbegroeiing omdat het mooi is, maar vooral vanwege zijn wens goed voor onze wereld te zorgen. Dak- en gevelbegroeiing bieden grote voordelen. Dergelijke begroeiing werkt isolerend. In de zomer is uw huis koeler en in de winter blijft het binnen beter warm. Bovendien kan dakbegroeiing zoals bijvoorbeeld sedum de regenwaterafvoer met 50% reduceren.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse? Raymond vertelt u graag meer. U kunt hem bereiken via 024-6452209 of door te mailen naar info@raymondvanschaiktuinen.nl.